18 јануари, 2020

Радио

Дрон организацијата која го снима океанот со цел да ги советува сурферите за состојбата на отвореното море забележа неверојатна глетка.

Чудни суштества во квадратна форма беа забележани како се движат правилно распоредни во водите на плажата Бонди во Австралија.

Дронот всушност снимил раи кои пливаат заедно.

Остави коментар

Почетна // вести // Нешто чудно е снимено во океанот: Необични суштества во квадратна форма кои се движат истовремено!
Горе