25 мај, 2020

Меѓу нас, има луѓе кои се неверојатно смели и честопати се впуштаат во предизвици кои ни го одземаат здивот. Еден таков „суперхерој“ е снимен во Москва.

Поточно, храбриот човек одеше по јаже заврзано меѓу два облакодери, на висина од 300 метри!

Погледнете:

Многумина беа исплашени од оваа сцена, но социјалните мрежи набрзо беа преплавени со коментари полни со восхит кон храбриот човек.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Неверојатна сцена од Москва: Луѓето зачудено гледаа во небото поради овој човек
Горе