23 август, 2019

Радио

Избрав совршена фризура за мојата свадба, а потоа фризерката ме испрати дома со ужас на мојата глава!

Една американка на  Facebook објави, со каква коса ја испратила фризерката дома, откако и покажала слика со фризурата која ја одбрала за нејзиниот посебен ден.

За фризурата платила 100 долари, а очекувањата не можат да бидат подалеку од реалноста.

– Еве со што завршив. Со оваа фризура, а отидов кај професионалка која ми наплати 100 долари за нејзината работа – вели очајната невеста.

– Господе, се гледаат дури и шнолите. Какво разочарување.

-Јас не би излегла од салонот додека не ми ја поправат косата и не го добијам тоа што го сакам “, вели една жена, а останатите се согласуваат дека младата невеста брзо се предала и дека мора да побара да и ги вратат парите.

 

Остави коментар

Почетна // вести // Отидов на фризер да ми направат фризура за мојот најсреќен ден: Кога видов што ми направија, ќе заплачев од мака
Горе