18 јануари, 2020

Радио

Децата честопати нè воодушевуваат и знаат да не насмејат. Нивните умови се „чисти“ и честопати со практични идеи на кои се восхитуваат и возрасните.

Ова бебе, чие видео стана вирално на Твитер, сигурно многумина ги насмеја со неговата досетливост. Во жешките летни денови, и дадоа да јаде сладолед – а бебето најде смешен начин да го изеде!

Остави коментар

Почетна // вести // Ова бебе го воодушеви интернетот! Кога ќе видите како јаде сладолед, ќе ви стане јасно зошто
Горе