16 јули, 2019

Радио

Заедничкиот соживот на различни видови животни може да биде комичен. За ова исто така сведочи ова видео од еден корисник на LiveLeak, кој во својот двор чува (не само) кокошки.

„Омилената разонода на моите кокошки и патки е пребарување на семиња низ дворот”. Исто така и на верверицата и е омилена разонода, бидејќи предизвикува нервоза кај кокошките”, вели овој корисник под неговата објава. Погледнете како изгледа една верверица во акција, додека трча низ дворот провоцирајќи ја живината:

Остави коментар

Почетна // вести // Ова е вистинско малтретирање: Кога ќе видите што им прави верверицата на кокошките ќе ви биде жал!
Горе