Ова момче се обиде да се качи на дрво: Целиот интернет се смее поради она што се случи

23 мај, 2019
bucko

Сите ние кога сме биле деца сме правеле глупости, а со тоа следат бројни падови и удари.

Момчето од оваа снимка го насмеа интернетот.

Како и секое дете, и тој исто така сакал да „виси” на гранка. Меѓутоа, кога ја фати гранката, се случи урнебесен пад! Очигледно гранката не ја издржа тежината на детето, кое е малку „буцкасто“.

https://twitter.com/AwardsDarwin/status/1130104553096044544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1130104553096044544&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fsvet%2Fsvastara%2F389869%2Fbucko-je-hteo-da-se-popne-na-drvo-ceo-internet-se-smeje-onome-sto-se-zatim-desilo-video