10 април, 2020

Радио

На социјалните мрежи се појави видео од зебра кое стана вирално поради нејзините вешти маневри, избегнувајќи гладна лавица, која сакаше да ја грабне.

На видеото направено во Кенија можеме да видиме лавица која се подготвува да нападне зебра.

Сепак, црно-белото животно успеа да избега и тоа на многу импресивен начини.
Погледнете како изгледаше тоа.

Остави коментар

Почетна // Corona Вести // Ова се вика рефлекс!
Горе