22 февруари, 2020

Радио

Дали некогаш сте се запрашале на колку начини можете да ја прескокнете оградата?

Па, овој човек има посебен начин.

Очигледно е дека направил вистинска уметност од тоа, бидејќи покажува дека оградата лесно може да се прескокне и без употреба на раце, додека гледа во неговиот телефон, држејќи ги рацете во џебовите …. Ако сакате да пробате една од неговите техники, можеби за почеток најдобро би било малку да ги тренирате овие акробации.

Остави коментар

Почетна // вести // Овој човек е вистински нинџа! Мора да погледнете што сѐ прави!
Горе