16 декември, 2019

Радио

Мајмуните се едни од најпаметните животни, а сега се појави одличен видео кое го докажува тоа. На интернет кружи видео од генијален мајмун, кој најде одличен начин да скокне на висок ѕид. Поточно, тој прво се качи на едно дрво, а потоа направи нешто многу паметно – се заниша за да отскокне подалеку. Многумина беа воодушевени од неговиот трик.

Остави коментар

Почетна // вести // Овој мајмун стана интернет ѕвезда: Луѓето се вчудоневидени од неговата досетливост
Горе