18 јануари, 2020

Радио

На секому му се случува да направи нешто без размислување и да излезе „глупав“ во некоја ситуација.

Меѓутоа, денес, во времето на интернетот, вашата глупост лесно може да заврши онлајн и да насмее милиони. Така, некој го снимил овој „гениј“, чиј непромислен потег стана вирален хит. Тој очигледно сакал нешто да избруси или завари, меѓутоа, со цел да си ја олесни работата – тој всушност ја отежна. Тој ја протна главата преку оградата, и наскоро сфати дека тоа е голема грешка.

Остави коментар

Почетна // вести // Овој мајстор е победник! Сите му се смејат поради глупавиот потег
Горе