24 јуни, 2019

Радио

Животните често нè изненадуваат со нивните чудни способности.

Така, еден ракун стана ѕвезда на интернет, откако се појави неверојатното видео на социјалните мрежи.

Имено, некој го снимил овој ракун на покривот. Набрзо животното забележа цевка и направи нешто неверојатно – успеа целосно да влезе во малиот отвор!

https://www.facebook.com/watch/?v=342917919678937

Сепак, корисниците на Фејсбук, внимателно гледајќи го видеото, забележале дека ракунот отишол во дупка покрај одводот, а не во тесната цевка во која тој навистина не може да влезе.

Остави коментар

Почетна // вести // Овој ракун е против законите на физиката! Никој не знае да го објасни ова што го изведе!
Горе