15 октомври, 2019

Радио

На интернет се појави видео кое совршено покажува како неодговорноста на некои луѓе на работа, без оглед на нивната професија, може да има големи последици, како и за вработените така и за другите. Во аква паркот лоциран во градот Јанбијан, забавата на посетителите нагло заврши со неочекувано „цунами“.

Имено, операторот кој работи на еден од базените со посебни атракции, како што се вештачки бранови, се напил и ја зголемил големината на брановите до максимум. На видео се слуша врескање, а повеќе луѓе се повредени.

Остави коментар

Почетна // вести // Работник во аква парк се опијанил, па им приредил цунами на присутните!
Горе