16 јули, 2019

Радио

Еден човек беше во центарот на вниманието на улицата по смешната несреќа што ја доживеа.

Наместо на пешачки премин, улицата сакаше да ја помине преку оградата која беше поставена за да се одделат двете спротивни ленти.

Иако тој се обиде да го направи тоа дискретно, постигна спротивен ефект, бидејќи преминувајќи сруши најмалку десетина метри од оградата.

Меѓутоа, тој не бил единствениот кој така ја преминувал улицата. На крајот на видеото кое е снимено од надзорната камера, забележан е еден млад човек кој го сторил истото, но неговото уривање на оградата не беше случајно.

Остави коментар

Почетна // вести // Сакаше незабележано да ја помине улицата онаму каде што не смее: Наеднаш сите гледаа во него!
Горе