16 јули, 2019

Радио

Кога возиме или одиме, едноставно вировите не привлекуваат да ги преминеме или прескокнеме. Ова во повеќето случаеви не претставува проблем, но откако ќе го погледнете ова видео неколку пати, ќе ве изненади како малиот вир го носи овој автомобил како од шега. Погледнете го видеото и споделете го со вашите пријатели:

Остави коментар

Почетна // вести // Се обиде да помине со автомобилот низ малиот вир: Она што се случи ќе ве заледи!
Горе