18 јануари, 2020

Радио

Возењето во автобус честопати не е воопшто пријатно.

Секогаш ни се приспива, а седиштата како по правило не се ниту малку удобни. Па, дури и да заспиеме, се наоѓаме во непријатна позиција од која нè боли сè.

Токму ова му се случи на човекот од ова видео, кој задрема во автобусот. Се разбира, тој почна да тоне во длабокиот сон. Неговата глава постојано паѓаше, а тоа веднаш го привлече вниманието на патникот кој ја сними смешната сцена што следуваше.

Заспаниот човек се струполи на подот на урнебесен начин.

Остави коментар

Почетна // вести // Се посрамоти за цел живот, а како за инат мораше некој да го снима!
Горе