13 декември, 2019

Радио

Семејството Хупер, кое има блог на кој ги објавуваат нивните авантури низ целиот свет, доживеа блиска средба со смртта во Алјаска.

Имено, тие веслаа кајак на глечерското езерото кога се случи нешто страшно – дел од глечерот одеднаш се скрши! Поради одронувањето, мразот падна во водата и предизвика големи бранови кои пртсавуваа опасност за кајакарите.

Остави коментар

Почетна // вести // Се возеа во кајак покрај глечер, кога се случи ужас! Мразот леташе на сите страни, а потоа наиде голем бран!
Горе