18 јануари, 2020

Радио

Невниманието може да нè доведе до разни непријатни, но и смешни ситуации.

Една таква беше снимена  и го насмеа интеретот.

На видеото гледаме девојка која носи многу работи и некаде се упатила. Сепак, таа е толку многу зсгледана во некоја подалечна точка, што воопшто не внимава каде оди.

Затоа сега сите и се смејат- без да гледа пред себе, таа зачекори право во базенот!

Остави коментар

Почетна // вести // СЕ ЗАГЛЕДАЛА ВО ДАЛЕЧИНА ОД РАБОТ НА БАЗЕНОТ: Потоа од срам не сакаше да излезе!
Горе