29 февруари, 2020

Радио

Ова никој не го очекуваше…

Дали изненадно сте виделе жена со маска на лицето?

Доколку не сте, имате среќа. Ако сте виделе, целосно ќе ја разберете паниката на ова бебе што толку многу се исплаши од неговата мајка и не можеше да престане да вика!

Дури и жените се плашат од самите себеси кога ќе заборават дека имаат маска и ќе се погледнат во огледало.

Таткото влезе во бањата, а малечката, преку солзи, се пожали на „плашилото“ што седеше со неа во бањата, барајќи од татко и да ја земе.

Погледнете како изгледаше тоа:

Остави коментар

Почетна // вести // Се затрча накај купатилото бидејќи го слушна бебето како плаче! Кога виде зошто плаче, се насмеа до солзи
Горе