Швајцарец направи глупост на среде автопат: Почна да трча по својот автомобил, а потоа…

23 мај, 2019
s

Несекојдневна ситуација, која слободно може да се најде во некој ужасен хорор филм …Целата акција можете да ја видите на видеото, кое го објави полициската управа на нивниот Facebook профил. Видеото е веќе видено преку 300.000 пати, а полицијата се очекува што е можно поскоро  да го идентификува „возачот“ !