15 јули, 2020

Дека тепачките не мора секогаш да завршуваат неславно, покажува ова хит видео што кружи на интернетот.

Имено, на видеото се гледа сериозна тепачка на двајца мажи на сред автопатот, за која сите мислеа дека ќе се претвори во пекол. Сепак, откако добро се истепаа, тие одеднаш влегоа во истиот автомобил како ништо да не се случило. Изгледа дека само сакале да се ослободат од од стресот или кавгата едноставно да ја завршат со тепачка.

Остави коментар

Почетна // Top Story // Снимена е тепачка на автопат! Никој не можеше да поверува што се случи на крај!
Горе