Спаси мрзливец кој залутал на патот: Потоа животното му се заблагодари на неверојатен начин

16 мај, 2019
Capture

Мрзливците се животни кои поради нивниот необичен изглед и однесување, станаа интернет-ѕвезди. Тие живеат во областа на Јужна и Латинска Америка, а од таму ни доаѓа ова убаво видео.

Еден човек наишол на мрзливец кој залутал на патот на кој поминуваат автомобили. Животното лесно можеше да настрада, но овој херој одлучи да превземе нешто.

Тој го спаси мрзливецот и го врати во шумата, а потоа следува неверојатен момент – животното се насмевна и му се замавта на својот спасител.

https://twitter.com/kwilli1046/status/1128455973604134912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1128455973604134912&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fsvet%2Fsvastara%2F388503%2Fspasio-je-lenjivca-koji-je-zalutao-na-put-zivotinja-mu-se-onda-zahvalila-na-neverovatan-nacin-video