ТАА Е МАЈКА НА ОСУМ ДЕЦА И МОЖЕ ДА ГИ РАШИРИ КРИЛЈАТА, но пред 10 години ДОКТОРОТ ЈА ЗАГУБИЛ ЛИЦЕНЦАТА поради неа!

28 мај, 2019
569869_majka_ls

Сите бебиња се родија живи.

Пред десет години, американката Натали Сулман родила осум деца. Сите бебиња се родиле живи.

Нејзиниот лекар, д-р. Камрава, вгради 12 ембриони во нејзината утроба, за што подоцна ја изгубил лиценцата, бидејќи во пракса се пресадуваат од два до три.

Во тоа време, Натали, која беше разведена, имаше шест деца кои живееја со неа. Таа одлучи да се бори за нејзините 14 малечки.

Планираше да се врати на училиште и финансиски да ги обезбеди своите деца, без помош на јавноста.

„Знам дека ќе можам да им дадам сè кога ќе го завршам училиштето. Доколку само седев и гледав телевизија, не правејќи ништо за да им обезбедам подобра иднина на моите деца, би го сметала тоа за себично“, објасни таа.

Неколку пати таа се појави во јавноста за да добие финансиска корист, а потпиша и договор за сопствено реално шоу.

За жал, емисијата никогаш не била снимена.

Натали сега живее во мала куќа со три спални во близина на Лос Анџелес со четиринаесет деца.