17 јули, 2019

Радио

Сопственичката ја информирала јавноста за тажниот настан.

Во својата 12-та година, умре Бу, кој беше именуван за најслаткото куче во светот, беше објавено на Фејсбук од неговата сопственичка, Ирен Ан.

– Драги пријатели, во длабока тага ве информирам дека Бу почина вечерва во сон и така му се придружи на неговиот најдобар пријател Бади – пишува таа на Фејсбук.

Dearest friends of Boo,With deepest sadness I wanted to share that Boo passed away in his sleep early this morning and…

Gepostet von Boo am Freitag, 18. Januar 2019

Бу беше најпопуларно куче во светот, кое имаше над 16 милиони следбеници на социјалните мрежи.

Остави коментар

Почетна // вести // УМРЕ БУ! Го нема повеќе омиленото куче ширум светот!
Горе