15 септември, 2019

Радио

На социјалните мрежи кружи необично видео од лудак кој во еден руски град го скрши стаклото на автобусот. Видеото го снимил возачот, а на него се гледа како човекот се приближува, нешто зборува, а потоа зема огромни камења и ги крши прозорците …

Погледнете:

Остави коментар

Почетна // вести // Ужасно видео, лудак ги скрши прозорците на градскиот автобус!
Горе