23 август, 2019

Радио

Видеото ја запрепасти Америка.

Надзорните камери во населбата Канзас Сити забележаа грозно видео на кое се превртува училишен автобус.

Автобусот се лизна поради мразот, а кога возачот ја загуби контролата, се преврте на кровот. Во тој момент, три ученици беа во автобусот, а ситесе со полесни повредени.

Истрагата за несреќата е во тек.

Остави коментар

Почетна // вести // Возачот целосно загуби контрола и се случи ужас!
Горе