22 февруари, 2020

Радио

Љубителите на екстремните спортови сакаат да ги поместуваат границите и да прават работи на кои повеќето луѓе не би се осмелиле.

Момчето од ова видео е веројатно еден од нив. За она што го направи, заслужува медал за храброст!

Тој, стоејќи на работ на една карпа која е на преголема височина, направи нешто многу вешто, но исто така и страшно. Ќе ви застане здивот додека го гледате ова!

Остави коментар

Почетна // вести // За она што го направи, заслужува медал за храброст!
Горе