28 февруари, 2020

Радио

На интернет кружи шокантно видео од една ноќна забава.

Некој ја снимал девојката која очигледно била под влијание на наркотици. Нејзиното лице и вилицата се тресат, најверојатно поради конзумирање на MDMA, што доведува до грчење на вилицата.

Не е познато од каде потекнува видеото, ниту пак дали на девојката и била укажана помош.

Остави коментар

Почетна // вести // Застрашувачка глетка од ноќна забава: Девојката ја снимиле во ужасна состојба!
Горе