18 јануари, 2020

Радио

 Денес на интернет можете да најдете разни фотографии и видеа, а не е мал бројот на оние кои им се „заледува крвта“ само за да направат некоја екстремна фотографија. Една таква неодамна беше споделена на Твитер:

Многумина беа запрепастени кога го видоа ова видео и воопшто не им беше јасно како вакво нешто може некому да биде забавно.

Остави коментар

Почетна // вести // Згодна русинка виси од 100ти спрат! Дали ова е најлудото видео за оваа година?
Горе