4 јуни, 2020

Ова се видеа кои не смеете да ги пропуштите!

Џенифер Лоренс и Адел, богами, знаат да се забавуваат! Ова сега е докажано тврдење. Овие две легендарни девојки во петокот беа заедно излезени во вечерните часови, и тоа ниту помалку ниту повеќе туку во геј бар на Менхен. На присутните во барот им се приклучија на коктели по повод една музичка игра. Нема сомнение дека сите присутни биле воодушевени и шокирани кога ги виделе двете заедно како уживаат и се забавуваат – како две најобични девојки.

И како што обично се случува, кога две легенди се забавуваат заедно, работите се повеќе од интересни!

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Adele и Jennifer Lawrence пијани во геј бар се сѐ што треба да видите
Горе