24 јануари, 2020

Радио

Покрај бројните улоги и чести скандали, холивудскиот актер Алек Болдвин (61) е познат и како автор на најпродаваните наслови.

Заедно со Курт Андерсен се автори на пародијата „You Can Spell America With Me“ за американскиот претседател Доналд Трамп, која тој гордо ја потпишуваше на читателите во библиотеката „East Hempton“ во Њујорк.

Остави коментар

Почетна // Забава // Алек Болдвин: Кога скандалозниот мајстор ќе напише бестселер
Горе