11 август, 2020

Andriana Lima, убавица од модните пистите и Marko Jarić, згодениот кошаркар, имаат две преслатки ќерки, Sienna и Valentina. Иако веќе долго време не се во брак и двајцата се трудат своето слободно време да го посветат на своите деца за да не им недостасува родителска љубов и внимание. Сите роденденски забави, празници, родендени… Marko и Аndriana се обидуваат да ги поминат како семејство, без оглед на тоа што обајцата имаат нови емотивни партнери. Времето минува, а децата растат. Така и малите девојчиња веќе пораснаа, а гордата мајка покажа колку е среќна кога е со нив:

– Повторно сум дома со љубовта на мојот живот, Valentina и Sienna. Толку многу сум среќна што сум ваша мајка – рече Andriana и можеме да заклучиме дека ќерките се нејзина копија!

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Andriana Lima откри во чие друштво и е најубаво
Горе