24 јуни, 2019

Радио

Сега конечно сѐ има смисла.

Изгледа дека постои причина зошто Ари во изминативе неколку месеци е видена со две поранешни момчиња – Биг Шон и Рики Алварез – и тоа не е музичка соработка!

Пејачката беше неколку пати видена дека се дружи со Биг Шон и Алварез, па обожавателите дојдоа до (погрешен) заклучок дека планирала да се помири со еден од нив. Сепак, причината е нешто сосема друго. Ариана отиде на својата светска турнеја “Sweetener”, а претходно сакаше да ги расчисти работите од минатото. По албумот “Thank U, Next” Ари ужива во животот како single и дојде до заклучок дека единствениот пат кон подобра иднина е да не постојат лоши работи од минатото. Затоа, таа се сретна со своите поранешни момчиња со цел да воспостави пријателски однос и да ги реши недоразбирањата.

Остави коментар

Почетна // Забава // Дознавме зошто Ariana Grande во последно време се дружи со бившите
Горе