1 јуни, 2020

Дејвид и Викторија Бекам oваа недела прославуваат две децении откако еден на друг се заколнаа на вечна љубов и верност.

Љубовта е очигледна, но верноста … не баш. За брачните подеми и падови на познатата двојка и прељубата на Дејвид се пишуваше многу во медиумите во изминативе дваесет години, а денес се посилни од било кога, а за тоа сведочат најновите фотографии.

Дејвид и Викторија го посетија популарниот музички фестивал Glastonbury , а од изведбата на омилениот бенд “The Killers”, тие споделија неколку фотографии со кои ја разнежнија јавноста.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Две децении од љубовта на Викторија и Дејвид Бекам: Нежни прегратки во јавноста
Горе