10 април, 2020

Радио

Спомени кои не се толку пријатни

Убавата Ен Хатавај откри дека е многу слична на проблематичната актерка Линдзи Лохан, која заради низа правни проблеми повеќе пати била на рехабилитација и во затвор, но имала среќа, своите грешки да ги надмине во приватност.

Јас и Линдзи имаме многу повеќе сличности отколку што луѓето можат да замислат . Сите ние во животот правиме погрешни работи, само што јас тоа го правев на колеџ, додека никој не знаеше која сум. Значи, не сум светица. Го губев времето правејќи самодистриктивни работи “, рече Ен.

Поранешното момче на славната актерка, Рафаело Фолиери е уапсен во 2008. година, а потоа беше осуден за измама, а 37-годишната убавица, која е во брак со колегата Адам Шулман од 2012. година, вели дека тоа искуство ја научило да ја задржи смислата за хумор неволја.

“Се обидувам да го задржам животот во приватност, особено по она што ми се случи. Како што реков, морам да ја задржам смислата за хумор”, изјави актерката за Sun.

„Тој е најважен. Сум била во голем број на непријатни ситуации во текот на животот, само хуморот ми помогна“.

Остави коментар

Почетна // Забава // Ен Хатавеј проговори искрено за периодот во животот кога била проблематична, како познатата колешка Линдзи Лохан
Горе