18 јануари, 2020

Радио

Откако во текот на пролетта и почетокот на летото носеа бројни модели на познатите модни дизајнери на „Fashion Week“ ширум светот, популарните американски манекенки, сестрите Gigi (24) и Bella Hadid (22) отпатуваа на грчкиот остров Миконос на заслужен одмор.

Сестрите кои се многу успешни во светот на модата, покажаа дека многу добро знаат да се забавуваат и дека не им треба дополнително друштво.

Остави коментар

Почетна // Забава // Gigi и Bella: Кога сестрите ќе се заиграат во плиткото
Горе