29 јануари, 2020

Радио

Американската актерка Кејти Холмс (40) се обидува да го зачува детето во неа. Холивудската ѕвезда со ќерката Сури (13), која ја доби додека беше во брак со суперѕвездата Том Круз (47), уживаше во парискиот Disneyland.

На тамошниот фестивал „The Lion King“ таа се сретна со хероите од своето детство, со ликовите со кои порасна.

Остави коментар

Почетна // Забава // Кејти Холмс: Враќање во детството
Горе