11 август, 2020

Најстарата Kardashian сестра, 36-годишната Кourtney, се сликаше за насловната страница на мексиканскиот магазин Vogue.

View this post on Instagram

Weekend

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

Vogue Belleza for @voguemexico cover ?

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Во внатрешноста на престижното списание се наоѓа интервјуто со познатата ријалити ѕвезда, мајка на три деца и претприемач, која, меѓу другото, зборува за започнување на нејзината веб-страница Poosh.

View this post on Instagram

Vogue Belleza for @voguemexico cover ?

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Kourtney Kardashian конечно доби насловна страна
Горе