Кралицата Елизабета бара нов вработен, плата од вртоглави 25.000 евра

8 октомври, 2019
k

Кралицата Елизабета II се чини дека секој час нуди некоја работа. Ако барате добро платена работа, обрнете внимание!

Пред две недели кралицата вработи собарка, а сега и треба човек кој ќе се грижи за коњите.

За оваа работа нуди 25.000 евра месечно, како и бесплатно сместување во Бакингамската палата.

Коњите треба да се хранат, чуваат чисти, одржуваат и најважно е да има голема љубов кон овие животни и да ужива во вршењето на својата работа.

Во огласот, исто така се наведува дека работникот треба да знае да јава и управува со кочија. Исто така, се наведува дека од вработениот ќе се бара да присуствува на сите церемонии што се одржуваат во рамките на кралското семејство.

На крајот на огласот, исто така се наведува дека лицето мора да биде сигурен и доверлив.