3 јуни, 2020

Ова дефинитивно заслужува ознака NSFW (Not Safe for Work)

Прво, ајде да ве упатиме во фактите: најслатката двојка на светот Miley и Liam го прославуваат својот прв Св. Валентин како брачен пар. Овој викенд Лиам заврши во болница поради камења во бубрезите (поради тоа тој ја пропушти премиерата на филмот „Не е романтично“). Се надеваме дека стигнал дома за најромантичниот ден во годината.

Бидејќи ништо не се случи, Мајли одлучи да му честита Валентин  на својот сопруг и преку Твитер – на многу „Miley начин“.

Те сакаме и ние тебе, Miley!

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Мора да ја видите честитката на Miley Cyrus за Liam Hemsworth за Св. Валентин
Горе