4 јуни, 2020

Колку се промениле?

Кланот Кардашијан со години го плени медиумското внимание, поточно од самиот почеток на реалното шоу ‘Keeping Up with Kardashians’, а истовремено ги поделија луѓето на оние кои ги сакаат, но и на оние кои помалку ги сакаат. Вообичаено, нивните контроверзии редовно ја шокираат јавноста, а нивната листа е долга. Од неверства, сексуални скандали и домашни видеа, па се до промена на полот. Исто така, со години се занимаваат со бројни естетски зафати кои некои ги негираат, а колку има вистина во тоа, самите проценете …

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Неверојатни трансформации на семејството Kardashian
Горе