16 декември, 2019

Радио

Анџелина Џоли беше видена во Лос Анџелес на прошетка со нејзините три ќерки, две биолошки и една посвоена. Имено, Џоли, Захар, Шајло и Вивијан отидоа на ручек, а потоа на шопинг, додека папараците постојано ги следеа. Анџелина најчесто одеше прегрнувајќи ја најмалата Вивијан, додека Захара и Шајло разговараа раздвоени и насмеани. Актерката се врати во Лос Анџелес од Албукерке, каде што го снима нејзиниот најнов трилер филм „Those Who Wish Me Dead“.

Остави коментар

Почетна // Забава // Ни трага ни глас од машките членови на семејството: Анџелина Џоли на прошетка со трите ќерки!
Горе