18 февруари, 2020

Радио

Британскиот актер Jude Law (46), кој неодамна по втор пат застана на лудиот камен со својата долгогодишна девојка Phillipa Coan, не заборави на ергенскиот живот.

Тој беше виден во Лондон, како во пијана состојба си заминува од клубот во кој порано се забавуваше со неговите пријатели.

Остави коментар

Почетна // Забава // Новопечениот младоженец на луда забава
Горе