3 јуни, 2020

Многумина мислат дека Paris е под стрес бидејќи
со денови се зборува во негативен контекст за нејзиниот починат татко.

Kако ќерка на починатата ѕвезда Michael Jackson, за кој од почеток има негативни приказни, Paris Jackson во последно време привлекува огромно внимание во јавноста.

View this post on Instagram

Love. Actually

A post shared by Gabriel Glenn (@sonwhisky) on

Таа во самиот центар е забележана во жестока расправија со нејзиното момчето Gabriel Glenn, која за малку не прераснала во физичка пресметка.

Тие се расправале на сред улица, а странските медиуми тврдат дека претходно пиеле алкохол. Во еден момент, девојката почнала да плаче и да си го крие лицето, бидејќи Glenn кренал рака и стискал тупаница како да ќе ја удири.

За среќа, не дошло до физичка пресметка. Сепак, папараците го фатија секој детаљ од кавгата.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Paris Jackson и нејзиниот партнер Gabriel Glenn: жестока расправија на сред улица, за малку не дошло до физичка пресметка!
Горе