Ријана објави „визуелна“ автобиографија од 500 страници!

8 октомври, 2019
Capture

Иако на прв поглед изгледа како уште една пејачка да одлучила да стане писателка, тоа не е случај со Ријана!

Убавата пејачка од Барбадос објави автобиографска книга, но станува збор за ВИЗУАЛНА автобиографија, што значи – ФОТОГРАФИРАЛА СЀ!

Да бидеме попрецизни, има фотографии на 500 страници!

Шега настрана, Ријана во истоимената книга, има објавено слики од детството, слики од почетокот на кариерата, слики кои што не сте имале прилика да ги видиме во списанија или на Instagram…

Книгата има 500 страници, a содржи 1.000 слики … Заинтересирани сте? – книгата излегува во продажба на 24. октомври!