17 септември, 2019

Радио

Salma Hayek (52), мексиканска актерка, откри дека на својот имот во Франција чува повеќе од педесет животни.

Во мини зоолошката градина има осум кучиња и четири лами, а неодамна вдомила и малечко сиво бувче.

Остави коментар

Почетна // Забава // Sаlma Hayek: Моето животинско царство
Горе