24 јуни, 2019

Радио

Откако е објавено дека Џастин Бибер се ожени со моделот Хејли Болдвин, а потоа молчеше, жолтиот печат не мирува.

Не е дека парот не им дава никаква причина, па така имавме прилика да откриеме дека се венчале „на брзина“, дека постојано да се караат, и дека Хејли на фотографиите од папараците повеќе е расплакана отколку насмеана, но и дека Бибер води битка со депресијата.

Сепак, наскоро ќе се врати, ќе сними нов албум и од тој момент на целиот свет ќе му даде до знаење колку ја сака неговата сопруга. Ова на долго и широко е објаснето во песната што и ја посвети на Instagram.

Меѓу другото, Хејли е неговата сродна душа, најдобрата Божја креација и многу повеќе. Повелете:

Остави коментар

Почетна // Забава // Само уште ова ни требаше!
Горе