25 мај, 2020

Додека е во исчекување раѓањето на првото дете на принцот Хари и Меган Маркл, британската јавност се обидува да го открие неговиот пол и име.

Ако можеме да им веруваме на обложувалниците, новото кралско бебе ќе биде девојче и ќе се вика Дајана, бидејќи ова име најчесто се споменува.

Второто најпопуларно име е Елизабета, прабабата на бебето и кралицата на Обединетото Кралство.

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Што ќе каже кралицата: Како ќе се вика детето на принцот Хари и Меган Маркл?
Горе