4 јуни, 2020

Најдобриот фудбалер на светот, Cristiano Ronaldo, ужива во својот одмор со неговата девојка Georgina и неговите деца во луксузното одморалиште Сен Тропе.

Додека ѕвездата на италијанскиот Јувентус, заедно со неговиот најстар син Cristiano Junior, најмногу ужива во спортовите на вода, на Georgina и е поудобно „на суво”.

Удобно сместена на палубата на луксузната јахта, шпанската убавица ужива во погледот на саканиот партнер…

Посетата на Сен Тропе, Georgina ја искористи и за шопинг, а друштво и правеше Cristiano Junior …

Најде време и за позирање, но и за разменување на страсни бакнежи со Cristiano…

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Страствени бакнежи во Сен Тропе: Луксузно летување на Cristiano Ronaldo и Georgina Rodriguez
Горе