16 септември, 2019

Радио

Kim Kardashian West го покани модниот магазин Vogue во нејзиниот простран дом во Хајден Хилс, Калифорнија, каде што ги дочека со нејзините три деца, Saint, North и Chicago.

Во семејно опкружување, заедно со сопругот Kanye West, Ким одговори на 73 интересни прашања, откривајќи ги плановите за четвртото дете, како оди студирањето на право, но и како се бори со трите деца и обврските што ги има како деловна жена.

Остави коментар

Почетна // Забава // Vogue во посета кај Kim Kardashian и Kanye West
Горе