24 јуни, 2019

Радио

Клучен потег со кој сакаше да прекине секаков однос со него!

 Се чини дека Ariana Grande конечно стави точка на секој можен начин со поранешното момче, Pitt Davidson.

Поп-ѕвездата одлучи да ја промени тетоважата на која пишуваше „Always“, која ја направи на ребрата додека беше во врска со комичарот. Тој ја направи истата тетоважа на грбот.

Сепак, иако тетоважата е променета, Ariana инсистира дека не станува збор за отстранување на тетоважата, туку еволуција.

Новиот цртеж на нејзините ребра претставува гранка со лисја, додека зборот „always“ e во еден од лисјата.

Остави коментар

Почетна // Забава // Засекогаш го прешкрта: Ariana Grande ја поправи тетоважата која беше посветена на поранешното момче!
Горе